A rajongóknak, érdeklődőknek...

Vélemények PC-s, konzolos kiegészítőkről, játékokról és egyebekről...

Friss topikok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

HTML

Aliens versus Predator 3 & BattleField Bad Company 2 MP DEMO

2010.02.04. 20:05 | adam350 | Szólj hozzá!

   Ma már mindenki boldogan szedheti le eme két játék multidemoját PSNről! Ez nem nagy hír, de mindkettőt személyesen is kipróbáltam, így írok róla élménybeszámolót.

  Kezdjük a BF: BCvel, ami sajnos nekem nem nyújtott olyan nagy meglepetést. Elődjétől nem sokban különbözik, de persze nem véletlenül folytatás. Grafikailag nagy különbséget nem látok, motorban fejlődött, már van olyan fal, amit nem lehet csak úgy lerombolni, ellenben valahogy (még nem sikerült) a földdel egyenlővé lehet tenni sok épületet. Az élet HUD eltűnt, azaz nem 100 életpontunk van, mint eddig a BFben megszokhattuk, hanem ahogy mostanába pláne szokás, a sérülés erősségétől függően lihegünk, nyöszörgünk vagy belehalunk fájdalmainkba. Ezen kívűl a késelés fejlődött valamit, mostmár nem csak hadonászunk, hanem egy az egybe beleszúrhatjuk az ellenség fejébe pengénket, csak sajnos itt sem mindig sikerül, de biztos többször, mint nyiszáláskor. Többek közt megjelent a defibrilátor, amivel ugye elhullott barátainkat támaszthatjuk fel a pokolból, vagy küldhetjük pokolba ellenségeinket egy jól irányzott elektrolökéssel, ahogy a BFekben megszokhattuk. A demoba tudtommal csak egy játékmód van: védeni két pontot, ketyerét, vagy felrobbantani azt. Természetesen ha leromboltuk az A és B ketyerét, jöhetnek a következők, míg végül az ellenség bázisánál kell küzdeni, védelemnél pedig védeni kell ketyeréinket, míg elnem fogynak az ellenségek. Sajnos ez nem újdonság, és ezzel a demoval nem tárnak fel sok újdonságot, mivel a teljes újabb sztorival, és sok újabb multimóddal érkezik. Fejlődni amúgy lehet a demoba, újabb fegyvereket megszerezve bármilyen kasztba. Kipróbálni érdemes, de nem előnyős demot adott ki a fejlesztő...

  Folytatásnak itt a másik nagy kedvencem: AvP újabb része, amelyet a SEGA fejlesztett kivételesen. Sokan féltek emiatt, de meghozta gyümölcsét. Rögtön negatívummal kezdeném, mivel nem csak nekem, hanem mindenkinek elég nehéz egyáltalán bejutni egy terembe, ahonnan indulhat a játék, mert sok időt kell eltölteni a Searching for games... képernyőnél. Azt ajánlanám, hogy mindenki hívjon meg annyi barátot, amennyit csak tud, és ha összegyűlik 8ból 4-6 ember, garantáltam pergősen kifognak töltődni a helyek. Az egyetlen kipróbálható mód a mindenki mindenki ellen, deathmatch, kinek hogy tetszik. Habár ez ismét semmi újat nem mondd a rengeteg ÚJ játékmódból, a játék izgalmasra sikeredett. 8 játékosból 2 predator és maximum 4 alien vagy/és emberke lehet. Különleges képességeket nem kell elmondanom azthiszem, a legújabb eltérés az elődőktöl viszont, hogy a predator szimpla ugráson kívűl nagyot ugrani úgy tud, hogy kijelöljük a kívánt pozíciót egészen pontosan L2-vel, majd ugrással szépen át is szökken a drágaság. Életfeltöltés a szokásos módon, energia feltöltés viszont "energiapontokon" lehetséges. Sajnos, nem sajnos, értelmesebb mintha a zsebéből húzna ki egy atomerőművet. Még két újítás többek közt, és ki is végeztem: lehet most már minden fajnál blokkolni az ütést, ami javarészt segít is életben maradni. Embernél van gyorsélettöltő, aliennél viszont tudtommal nem lehet koponyát nasolni ennek érdekében =/. Az aliennél, predatornál a következő újítás elérhető, a már várva várt instant kill, vagy micsuda, avagy amikor az ellenség mögé, esetleg elé állunk, majd egyetlen frappáns mozdulattal kivégezhetjük, kezdve a gerinckitépéstől, az alienfarkincánk kivillantása orális úton. A grafika egész szép, de persze ezek eltérhetnek a végleges változattól.

  Mindkét játék nevezetes cím lesz, ezeket a demokat ne haggyátok ki! Jó szórakozást!

Címkék: demo ps3 3 playstation 3 avp psn battlefield aliens vs predator battlefield bad company 2 avp 3 psn demo mp demo aliens versus predator aliens versus predator 3 aliens vs predator 3 bad company 2

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerhns.blog.hu/api/trackback/id/tr921739599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása