A rajongóknak, érdeklődőknek...

Vélemények PC-s, konzolos kiegészítőkről, játékokról és egyebekről...

Friss topikok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

HTML

Dante's Inferno Demo (Xbox 360)

2009.12.25. 22:10 | vanhelzing | Szólj hozzá!

Végre megérkezett! Igaz mégcsak a demója, de az alapján amit játék közben megéltem, ha a teljes is ilyen lesz nem kétszéges, hogy nagyon nagy sikert fog aratni. No de ne rohanjunk annyira előre, lássuk miből élünk. Nagyon izgatott voltam, mikor megláttam Live-on, hogy letölthető a demója, mivel már nagyon vártam a játékra, hiszen rengeteg helyen olvastam, hogy "ez jobb lesz mint a GoW", ami valljuk be elég nagyképű kijelentés, hiszen mindenki tudja, hogy a God of War a Playstation húzócíme.

Got to Hell!

A játék Jeruzsálemben kezdődik a III. keresztes háború alatt, mi egy keresztes lovagot irányítunk, akit sajnos hamar leszúrnak, így az első komolyabb csatánk magával a halállal van. Őt legyőzvén, megszerezzük tőle fő fegyverünket, a kaszát. Az irányitása a karakternek pofon egyszerű: X gyors támadás, Y erős támadás, A ugrás, B kereszttel való "lövés". Illetve tudunk ám varázsolni is, amit az LB nyomva tartásával és valamelyik gomb lenyomásával aktiválhatunk. Fő feladatunk természetesen lemenni a pokolba, és végigküzdeni magunkat a pokol bugyraiban, és visszaszerezni szerelmünk elrabolt lelkét. Fő ellenfelünk természetesen maga Lucifer lesz. Meg kell említeni még a fejlődés rendszert, ami jól áttekinthető, az összegyűjtött lelkeket tudjuk elkölteni, illetve lehet Holy vagy Unholy (szent vagy gonosz) irányban is fejlődni azáltal, hogy hogyan végezzük ki a démonokat.

Összegzés

Ami meglepett rögtön a játék grafikája, egyszerűen lenyűgöző, és nem csak az átvezető videókban, hanem magának a játéknak is pazar grafikája van. A hangokkal ugyan ez a helyzet, pörgős zene ami a hangulatot fokozza. A játékmenet kellően gyors, egyáltalán nem unalmas. Pontot nem adok rá mivel nem teljes, csak demo. Majd ha kijön a teljes, részletes tesztet fogok róla írni, addig sajnos be kell érnünk a demoval, de annyit már most leszögezhetek, hogy 2010 egyik legjobb hentelős játékát próbálhattam ki. Amit kijelenthetünk már most, hogy a GoW nagy ellenfelére lelt ebben a játékban.

Címkék: teszt demo xbox 360 dantes inferno

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerhns.blog.hu/api/trackback/id/tr451623216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása