A rajongóknak, érdeklődőknek...

Vélemények PC-s, konzolos kiegészítőkről, játékokról és egyebekről...

Friss topikok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

HTML

Ajánlott PS3 videó konvertáló: multiAVCHD

2010.03.17. 23:03 | adam350 | Szólj hozzá!

   Még anno találtam hosszú napok konvertálása után egy egész jó programot, ami többféle minőségben, formában (beleértve PS3-at) tud videót konvertálni.

  A program neve multiAVCHD, amely tud lemezre vagy egyéb tárolókra videót készíteni. Lehet az kifejezetten PS3-ra való AVCHD formátum, Blu-ray, vagy HD-DVD formátum. A rengeteg beállítási lehetőség mellett kikell tapasztalni a programot, de utána megy mint a gép. Én mivel AVCHD részét használom, korlátozott képsürűség, és egyéb dolgok miatt néha konvertálni kell, ami a géped erősségétől függően húzza az időt. De ha szimplán kiterjesztést vált (pl. MKV) és mondjuk feliratot is kérsz hozzá, 10-20 percnél nem lesz több idő.
 
Most kivételesen nem adnék linket: Google -> download multiavchd

  
Néhány dolgot, lehetőséget elmondanék viszont:

  • Ha feliratot kívánunk csatolni, a videó mellé rakjuk a felirat fájlt, a megegyező névvel.
  • Ha betöltünk egy videót, a fájlt piros színnel fogja jelölni, amennyiben valószínűleg nem felel meg az elvárt, illetve lejátszható tulajdonságoknak (hangkódolás, magas képsűrűség, felbontás, hangcsatornák száma, egyebek), de ezeket jelzi nekünk pirossal a beállításokon belül pontosan, és egy konvertálással lejátszhatóvá tehetjük.
  • Ha zöld utat kapunk, feltehetőleg nincs vele semmi probléma, illetve megfelelő beállításokat állítottunk be a konvertáláshoz, hogy gépünk lejátsza.
  • Figyeljük a programsorokat, hogy mit csinál éppen, mit jegyez meg, mert sokszor hajtépés helyett ott a megoldás.
  • Minden projectnél ügyeljünk a beállításokra, nevekre, mert az előző fájlnak megfelelő dolgok nem biztos, hogy jók lesznek az aktuálisnak!

  Röviden ennyi, ha valaki segítségre szorul, böngésszen a hivatalos fórumon, vagy kérdezzen tőlem bátran!

Címkék: ps3 playstation 3 ps3 video converter playstation 3 video converter ps3 videó konvertáló playstation 3 videó konvertáló videó konvertáló multiavchd

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerhns.blog.hu/api/trackback/id/tr411848483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása