A rajongóknak, érdeklődőknek...

Vélemények PC-s, konzolos kiegészítőkről, játékokról és egyebekről...

Friss topikok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

HTML

Heavy Rain DEMO

2010.02.14. 00:31 | adam350 | Szólj hozzá!

   Ismét egy híres exkluzívot szedhetünk mostmár PSNről: Heavy Rain, két rövid játékrészletet lehet eljátszani, az asztmás nyomozó, és az FBI ügynökkel. Leírnám személyes véleményem:

  
Aki játszott a Fahrenheittel, vagy Indigo Prophecyval (USA-ban), nem újdonságot, csak mégjobban kiélezett változatot fog látni a Heavy Rainben. A fejlesztők anno a Fahrenheittel megreformálták a kalandjátékok történelmét, ahol egy "gyilkost" és az utána nyomozó rendőrök szerepét kell eljátszani. A technika tehát nem új a Heavy Rainben, ellenben az eddigi néhány végkimenetel, szituáció helyett, most rengeteg lehetőségünk van, és a masinát is kellőképp kihasználják. A játék grafikája elég jó, a mimikára is nagyon figyeltek, minden arcredőre, de szerintem az uncharted messze elhalad felette. Az élő, ez kicsit még mindig mű. De ez csak részlet, mert a játék maga, és a hangulata lenyűgőző. Detektívet játszunk, és minden apró részlet ránk van utalva, mit és hogyan csinálunk, nyomozunk az "origami gyilkos" után. A szituációkat a képernyőn megjelenő gombokkal, vagy a SixAxis segítségével használhatjuk ki (itt említeném, hogy a kontrollert úgy fogjuk, hogy amikor kell, fel vagy le is tudjuk rántani). Az irányítás a Fahrenheitben megszokott előreirány R2-vel, és navigálás a bal gombával közben. Midenki hirtelen megilyed, hogy jézusom ez ilyen lesz? Nyugalom, hozzá lehet szokni hamar. A két apró történetet mindenki maga játsza el a demoba, akár többször, nem mesélnék róla részletesen: detektívvel egy gyanusítottat kikérdezni, és FBI ügynökkel helyszinelni.

Jó szórakozást!

Címkék: teszt demo ps3 test playstation 3 psn heavy rain psn demo heavy rain demo

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerhns.blog.hu/api/trackback/id/tr551756165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása