A rajongóknak, érdeklődőknek...

Vélemények PC-s, konzolos kiegészítőkről, játékokról és egyebekről...

Friss topikok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

HTML

Battlefield: Bad Company (PS3)

2010.02.01. 17:28 | adam350 | Szólj hozzá!

   Hát megígértem, hogy tartok egy kis beszámolót, megérkezett. Bár a játék már 2008 óta döngeti a piacot, és most fog jönni a második része, talán a teszt alapján eldönthetik mások, érdemes-e beruházni.


A szokásos harcmező

  Már a képen is mosolygós a gránát, a játék során mi is mosolyogni fogunk. Az eddig PC exkluzív játék áttért szigorúan konzolra a Bad Companyval és az BF 1943-al, ennek ellenére jól portoltak a fejlesztők, esetleg csak tipikus BF hibákra leledzünk (eltűnik a fegyver, visszajön, nincs célzókeret közelítésnél) de ezek is csak igen ritkán, multiba. Végre előszőr történettel áldották meg az egyszemélyes játékot, nem csak foglalgatni kell össze-vissza ott is. Szinte minden fegyvert használhatunk ezalatt, amire szükségünk is lesz, mert hosszú, nehéz úton kell végigmennünk csapatunk tagjaival, akiket gondolom a videókból már ismertek.

 Gold rush

  Az új történet szerint most az egyesültek összecsaptak az oroszokkal, ám a játék során kiderül miért is pontosan, nem lövök le nagy poént.. Hát persze, hogy az aranyért! Ahogy USA, Oroszo. is magáévá akarja tenni, nekünk is jól esne egy pár aranyrúd, így utunk során ezt gyüjtögetjük, miután lekapartuk róla az ellenséget. Többjátékos módban játszhatunk a szokásos "hódításos", zászló foglalós módban, de a sztorihoz kapcsolódóan küzdhetünk az arany meghódításáért, vagy épp megvédhetjük azt.

Pusztíts, rombolj!

  Az új FrostBite motor megmutatta magát, a játék fizikája nem sokat változott, néhány járműmozgáson alakíthatnak, de a falrombolás nagyon nagy előny! Igen, szinte teljes mértékben lerombolhatunk mindent, ami függőleges. Habár a hídakat is, amik vízszintesek. Azon kívűl, hogy ez marhajó játék, előnyünkre válik nagyon is egy-egy ellenség kiiktatásánál. Ha elbújik a fal mögé valaki, egyszerűen kézi- vagy fegyvergránátot használva, tankkal, és számos más fegyverrel lerombolhatjuk fedezékét.

BattleField hangulat, véglet

  Ahogy mondtam anno, tényleg hozza a várva várt hangulatot, nem hasonlítható más játékhoz, végre igazi sztori bújik benne, és nem csak a leírásban. A törődés látszik, nehezen unható még egyszemélyes mód után is, hisz a multi rengeteg kitüntetést tartalmaz, amit kikell érdemelnünk, és érdekes trófeái is vannak... Csak, hogy egy példát említsek: Lumberjack: Dönts ki egy kisebb erdőt. Persze ennél nehezebbek is akadnak. A grafika korszerű (így nevezem azt a grafikát, ami a kiadási év grafika szintjét legalább megüti), a rombolás unhatatlan, főleg hogy kaptunk rendesen kellékeket hozzá. Megemlíteném még, hogy a Gold Edition legfőbb különbsége az az eredetihez képest, hogy alapból kapunk pár különleges fegyvert, ám ezeket a legnagyobb szint elérésekkor a sima változatban is begyüjthetjük kelléktárunkba. Végül; talán az egyszemélyes mód jobbra is sikeredett, mint a multi hangulata, mégis mindenkinek ajánlom, aki megtudja venni még a második rész előtt, de a BattleField-eseknek szigorúan kötelező! Ha kevésbé tetszik, reméljük ellensúlyozza a hiányérzetet a második rész, aminek a BETA változatát nem sikerült kipróbálnom, viszont sok jót hallottam róla...


 
9/10
Battlefield: Bad Company (PS3, X360)
2008. június - DICE, EA

Címkék: teszt ps3 test playstation 3 battlefield bad company bf bad company battlefield bad company gold edition

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerhns.blog.hu/api/trackback/id/tr881720485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása