A rajongóknak, érdeklődőknek...

Vélemények PC-s, konzolos kiegészítőkről, játékokról és egyebekről...

Friss topikok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

HTML

Bayonetta (Xbox 360)

2009.12.12. 17:08 | vanhelzing | Szólj hozzá!

Adott egy szexi női karakter, nagy fegyverekkel, rengeteg szörnnyel és látványos akciókkal, mi kellhet még?

 

Hey Baby!

 Nos hol is kezdjem, talán kezdem a legelején. A játék legelső pályája amolyan training, ahol megtudhatjuk hogyan tudjuk leggyorsabban és leglátványosabban elintézni a ránk törő angyal szerű szörnyek hadát. Egy Big Benhez hasonlító óratoronynak a tetején kezdünk, harcolunk a szörnyekkel miközben a torony ide oda pörög, végül mikor már majdnem darabokra esik átugrunk egy másik sziklára, közben persze gyapjuk az ellenfelet, hát az egyszerűen leírhatatlan, látványos kezdése a játéknak.

Fegyvert megtölteni!

 A játék irányítását bárki el tudja sajátítani nagyon rövid idő alatt. Külön gomb van a lövésre, rugásra, illetve az ütésre, ezeknek a gomboknak a különböző kombinációjával  rengeteg látványos támadást tudunk bevinni. Természetesen itt sem hiányoznak a hatalmas böszme szörnyek, itt is van amikor  különleges módszerrel, mint adott időközönként megjelenő gombok lenyomásával lehet csak őket legyőzni, de legtöbbször egyszerűen csak gyapni kell őket. A különböző kombók látványos támadásokkal érnek véget, amit a "hajunkkal" hajtunk végre és általában valamilyen jópofa formát öltenek (páldául hatalmas női magassarkú). Vannak úgynevezett Torture attack-ok, amikkel különböző kínzásokat tudunk végrehajtani.

 

Dante VS. Bayonetta

 Mint már kitaláltátok, ez a játék rendkívül hasonlít a Devil May Cry-ra több szempontból is: sok vér, szörny, kombó. Viszont a DMC-vel ellentétben nekem a játék jóval könnyebnek tűnik (pedig mind a kettőt normálon játszottam) nos, hogy ez hátrány vagy előny, mindenki döntse el magában. Bevallom őszintén, nekem a Bayonetta jobban tetszik mind a Devil May Cry bármelyik része.

Összegzés

 Nos, a játékot bátran ajánlom mindenkinek aki szereti a hentelős játékokat, nagyon jó stresszoldónak is, hiszen leülünk egy órára, legyilkolunk kismillió szörnyet, és teljesen stresszmentesen állunk fel. A játék grafikája egyszerűen pazar, a részletek rendkívül kidolgozottak, a szörnyektől kezdve a bájos fősünkön át egészen a helyszínekig, mind mind gyönyörű. A hangok is mint a grafika nagyszerű, bár nekem néha idegesítőnek tűnt, de teljesen passzol a játékhoz. Végezetül az Edge magazin 10 pontot adott a játékra, pedig az egyik legszigorúbb magazin. Ezen azért érdemes elgondolkodni, viszont én is megadom.

                                                                                                

10/10

Kiadó: SEGA,

Fejlesztő: PlatinumGames

Típus: Akció, lövöldözős

(Xbox 360-as verzió alapján)

Címkék: teszt test xbox 360 games bayonetta

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerhns.blog.hu/api/trackback/id/tr321592751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása