A rajongóknak, érdeklődőknek...

Vélemények PC-s, konzolos kiegészítőkről, játékokról és egyebekről...

Friss topikok

Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

HTML

MAG: Massive Action Game (PS3)

2009.11.16. 22:43 | adam350 | Szólj hozzá!

  Egy újabb lenyűgöző, sőt, tecnikailag áttörő játékot készít a Zipper Interactive PS3 tulajoknak. Habár már rég bemutatták, a kiadása neki is közeleg, 2010 január vége.
 A játék többjátékos módra lett kihegyezve, összesen 256, azaz 128 vs 128 játékos küzdhet egymás ellen, egy igen nagy pályán, harcjárművekkel. Hirtelen a megdöbbentő szám miatt sokan megkérdőjelezték a káoszt. Ám a fejlesztők egy ígéretes csapatrendszert dolgoztak ki, melyben a vezetőtől a gyalogosig mindenki feladatot végez, illetve ad. Ezt pontozással értékelik, főleg azokat, akik a parancsot végrehajtják, így szabadon, önfejűen nehéz is fejlődni, és elővigyázatosság nélkül, magányosan pillanatok alatt szitává lőhetnek. A játék lenyűgöző, ahogy meglátni induláskor a rengeteg embert különböző járművekkel, és megindul a totális háború. A csapatokat akár mi is megszabhatjuk klánokkal, invitálásokkal. Tapasztalatainkat fejlesztésre, fegyverre, páncélzatra és miegyébre költhetjük. A MAG tesztelés alatt is akadás nélkül ment, és a konzol igen jól megbírkózik ezzel a tömeggel, nyílván gyorsabb internettel. Ha nem sikerül csapattársainknak újjáélesztenie, újra a harcmezőre léphetünk gyalog, harckocsival, helikopterrel, vagy ejtőernyővel.


 Végeredményben én nagyon várom ezt az alkotást is, amely remélhetőleg megbízható, és élvezetes lesz hosszú távon is, hiszen a hozzá hasonlítható Battlefield anno aratott nagy sikert, azóta multiplayer terén nem verték nagy dobra és újításokat sem hozott. Amiben még bízok, hogy az újítások mellett nem lesz hibás a játék se fizikában, se animációban, stb...

Addig is bátran lehet keresgélni GameTrailersen, vagy részletes interjút olvasni magyarul itt:

hu.playstation.com/ps3/news/mag-developer-interview/index.html

Címkék: ps3 mag vs megjelenés playstation 3 128 256 massive action game

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerhns.blog.hu/api/trackback/id/tr711530652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása